Este situat în Brașov, în cartierul Tractorul, zona Coresi Shopping Resort. Se întinde pe o suprafață de 50.000 mp, din care 31.000 mp sunt construiți sub formă de hale cu o înălțime utilă de 7 m. Parcul logistic urban Sofimat Brașov dispune de toate utilitățile și facilitățile necesare desfășurării oricărei activități logistice de depozitare, producție sau servicii. Accesul rapid din/spre drumurile naționale, proximitate față de centura Brașovului, acces tir, putere electrică instalată mare -650KVA, pardoseli industriale elicopterizate, gaz, apă, canalizare, încălzire, birouri, căi de acces drive-in, locuri de parcare, control acces cu bariere, pază umană și video exterior, servicii de mentenanță a spațiilor interioare și exterioare, acces rapid și facil al personalului lucrător sunt principalele beneficii pe care le oferă Sofimat.

Parcul logistic urban Sofimat închiriază spații cu suprafețe cuprinse între 150 mp si 5.000 mp pentru activități comerciale: logistică, curierat, distribuție, depozitare, producție, servicii, showroom, birouri.

Poziționarea strategică în cadrul orașului Brașov oferă activităților de logistică (curierat, distribuție) o locație optimă cu acces rapid atât către oraș, cât și către zona metropolitană.

Împreună dezvoltăm comunități de business!