Sofimat Logistic Center Brașov, unul din principalii dezvoltatori de parcuri logistice și semi-industriale din centrul României, va finaliza în cadrul proiectului Sofimat Logistic Park Ghimbav – în imediata apropiere a orașului Brașov – construcția unui nou depozit clasa A pentru SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare, companie de top din domeniul arhivării profesionale a documentelor. La solicitarea partenerului , Sofimat Logistic Park Ghimbav a construit pentru acesta un spațiu de depozitare modern la cele mai inalte standarde de calitate si siguranță.

Astfel, colaborarea dintre cele 2 organizații se extinde, aceasta fiind prezentă din anul 2007 in Sofimat Logistic Center Brasov, unde ocupă un spațiu de 3000 mp.
Sofimat Logistic Park Ghimbav se desfășoară pe o suprafață de 60.000 mp și oferă toate condițiile și facilitățile pentru derularea operațiunilor din domeniul producției, logisticii sau depozitării, fiind preferat de investitori și dezvoltatori ai afacerilor de succes din România și Europa. Localizarea amplasamentului este una privilegiată, acesta fiind situat într-o zonă în plină dezvoltare, la 5 km față de Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, la 2 km de autostrada A1 și centura orașului Brașov și la 5 km față de rețeaua de cale ferată.

Compania Sofimat Logistic – prin dezvoltările sale atât din Brasov cât și din Ghimbav – se adaptează permanent cerințelor partenerilor, prin crearea condițiilor optime pentru derularea afacerilor fie că vorbim de activitati de producție, depozitare, logistică, prestări servicii sau administrative.